Welkom!
   Veehandel
   Slachterij
   Vleesverwerking
   Bedrijfsprofiel
   Tracabiliteit & V.K.I. 2010
   Catering
   Slagerijen
   verkoop voorwaarden
   Contactgegevens
   Sponsoring
   Paarden manege
   Contactformulier

 

Van Elteren Foodgroup is een succesvol familiebedrijf, dat reeds 2 generaties lang ervaring heeft opgebouwd en deze vaardigheden doorgeeft aan haar gespecialiseerd en gemotiveerd team. Dit team bestaat uit een tiental flexibele werknemers die steeds ten dienste staan van haar leveranciers en klanten en elk hun steentje bijdragen in het proces om een hoogwaardig kwalitatief product af te leveren.

In 1978 is Kees van Elteren begonnen als "huisslachter". Destijds was het heel gebruikelijk dat boeren hun eigen vee aan huis lieten slachten en verwerken voor de diepvries.
Enkele jaren later is dit uitgebreid en werd een begin gemaakt met de slachterij op de Lagestraat waar jaar na jaar werd geinvesteerd. De laatste verbouwing vond recentelijk plaats in 2009 waarbij de productie ruimten voor vlees en vleeswaren zijn aangepast aan de laatste eisen. Sinds 1 januari 2009 is het gehele bedrijf overgenomen door Patrick. De nadruk werd tot 2013 gelegd op 4 eigen keurslagerijen. Door alle vleesschandalen voelt van Elteren zich geroepen om meer aandacht te generen aan de (regionale) boeren. Hiervoor is gekozen om 3 keurslagerijen te verkopen. Daarmee wordt volledig de focus gelegd op de vleesverwerking en hulp aan de regionale boer.

Medio april 2015 zal de website www.heerlijkvlees.com hierbij live gaan. Heerlijkvlees.com wordt een platform van regionale boeren die transparant willen zijn over hun vee en hiermee een duidelijk beeld willen geven aan de consument.

Wekelijks worden er zo’n 5 tot 10 runderen geslacht en verwerkt in ons bedrijf.Voor van Elteren staan “de klant” en “de leverancier” op de eerste plaats. Deze duurzame relaties zijn van primordiaal belang. Dit zorgt er ook voor dat “het van Elteren team” heel flexibel is en dagelijks de uitdaging aangaat om ervoor te zorgen dat alle partijen op elk moment voor 100% tevreden zijn. 

De Troeven van Elteren zijn:

  • Gedegen marktkennis
  • Concurrerende prijs
  • Hygiënisch en kwalitatief proces door de continue investeringen 
  • Eigen levend vervoer en vleesvervoer 
  • Onze ligging (westBrabant, tussen Rotterdam en Antwerpen)
  • Rechtstreeks contact met leveranciers
  • Transparantie en duidelijke communicatie
  • Meer dan 35 jaar ervaring